Oletteko kaikki huomanneet, että Magnolian vinkkisivuilla * InspirationsBlogg * on Joulukalenteri? Joka päivä on arvonta ja kommentoimalla osallistut. Ja samalla saat ihastella kauniita, kauniita kortteja :) Hophop! Lotteriet väntar - kommentera på svenska eller engelska :)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Talvi käy vain kuikuilemassa, mutta jos oikein nopea on voisi käydä piruetit heittämässä ennen kuin lumet ja jäät aina sulavat :) Lähiluistinrata oli mennä viikolla kertaalleen jäädytetty. Ilmat lämpenivät ja pinnalle muodostui vesikerros. Ei näyttänyt tahtia haittaavan, kun lapset präisäsivät siellä :)) Hauskaa tuntui olevan - toivottavasti kotona odotti lämmin kaakaokuppi :)

Tänään on jälleen vuorossa Maissin ja Oliverian Joulukalenterissa tavaraluukku ja tätä luukkua olen ihastellut kalenterin kotiutumisesta asti :)  Ihana enkeliaiheinen decoupagelaatikko ja sisällä pieniä lintuleimasinkuvia ja tähtieyletteja. Tämän talletan aarteenani. Suloinen! Kiitos, Maissi !

1105479.jpg 1106216.jpg

Kuvan oman luukkuni sisällöstä lisään, kunhan Maissi on avannut kalenterinsa :) eli tässä siitä kuvaa

1106217.jpg 1106218.jpg

Oikein ihanaa tiistaita! Jälleen on pöperökeli ainakin täällä pääkaupunkiseudulla eli Hill Street Blues / Phil Esterhausia siteeraten " And hey... Let's be careful out there"!

Oliveria