Taas on juhlat juhlittu :) nämä kotikutoiset tällä kertaa  ja viimeinen pariviikkoinen rykäys työrupeamaa ennen joululomaa! Sitten saa melkein kaksi viikkoa olla läheisten kanssa, lukea, neuloa, pelata lautapelejä, katsoa leffoja, syödä hyvää ruokaa,  ehkä vähän visiteeratakin ja toivottavasti olla ulkonakin mukavassa talvisäässä. Mahtavaa :)))

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Näittekö muuten eilen sen ihanaisen ihmeen ainakin täällä pääkaupunkiseudulla? Sen joka saa ihmiset energisiksi, hymyilemään ja lähtemään pihalle. Sen auringon :) Minä joka rakastan syksyä, toivon hartaasti, että syksy jo luovuttaisi ja taittuisi talveksi... PLIIIIIIIIIS!

Maissilta saadusta kalenterista löytyi tämän päivän luukusta kaunis, kaunis kortti :)

 

1119434.jpg

1119435.jpg

Kortissa on Einari Vuorelan runo Talvi-iltana

Huurre puita huokuilee
talvitaivaan alla.
Suksen latu suhisee
hiljaa kuutamolla.

Ikkunasta katselee
pieni piltti rukka.
Ikkunahan ilmaantuu
jäinen kultakukka.

Lapsi katsoo kaihoten
katsoo ikkunalla.
Hiihtää jouluenkeli
hiljaa kuutamolla.

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Maissi löysi kalenteristaan tänään FinnStamperilta hankitut koristeltavat pelikorttipohjat. Olen törmännyt näihin Flickr 'issä mm. "altered playing card"-haulla. Myös esim. Ansku on tehnyt niitä. Anskun blogista en tähän hätään löytänyt, mutta Flickr'ssä ainakin on Anskunkin kortteja :)  Tosin nämä hankkimani pakat ovat valkoisia eli varsinaisesta "alteroinnista" ei ole kyse vaan ajattelin omastani joulun pyhinä aloitella Magnolia-pakkaa :)

1123129.jpg 1123130.jpg

Mukavaa päivää,

Oliveria

Jos et ole vielä osallistunut niin klikkaa itsesi Joulukalenterin Jouluarvontaan