Voi, miten ihanaa :) Tänään on joulukuun ensimmäinen ja joulu on vain muutaman viikon päässä :))) Rakastan joulua! Luin, jostain blogista (Harmi, kun en muista mistä!), että joulu on kuin viides vuoden aika ja juuri siltä minustakin tuntuu. Tänä vuonna varsinkin, kun talvea ei tunnu millään tulevan niin joulu on sellainen erillinen talvenalusvuodenaika :)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Olin tosi iloinen, kun Maissi innostui vaihtamaan kanssani joulukalentereita. Pidän Maissin askartelutöistä tosi paljon :) Kalenterissamme jokainen pariton päivä on ATC-luukku ja parillinen päivä ns. tavaraluukku. Tiedossa on siis 24 pientä aarretta :))Jouluaaton luukut postitamme vasta joulua edeltävällä viikolla. Joulun alla kun ilmestyy kaikkea kivaa blogeihin ja lehtiin ja kauppoihin...., niin ei tiedä mikä ihana askarteluinspiraatio iskee :) Sen voi sitten toteuttaa luukussa numero 24.

Pahoittelen, että olen tänä aamuna näin myöhässä, mutta puoli kolmeen asti yöllä yritin muokata tätä sivua mieleisekseni. Enkä siinä ihan onnistunut, mutta viilataan matkan varrella.

Löpinät sikseen. Tässä luukku numero 1 :)

1098056.jpg

Ja luukun sisältä paljastui tällainen ihana vintagehenkinen ATC-kortti. Joululahjatoiveita voisi itsekin alkaa suputtaa oman kotitontun korvaan :) Tosin hän sanoi juuri hiljan, että sellaiset rivienvälivihjailut ovat aivan turhia. Hän EI ole nainen, eikä siis niitä ymmärrä ja vaikka ne toiveet jotenkin sieltä rivienvälistä bongaisikin niin ei hän niitä muista :) Eli jos jotain täsmälahjaa toivoo, on se syytä pistää paperille. Mielellään kolmena kappaleena: yksi jääkaapin oveen, yksi autoon, yksi lompakkoon. Tonttuni on hyvin sydämellinen, mutta jouluna hän minun hössötykseni keskellä örähtelee välillä kuin Scrooge konsanaan:"Bah, humbag!" Tosin joulupöydän ääressä viimeistään hymy heltiää :))

1098057.jpg

Ja alla kuva minun ATC-kortistani, jonka kopsasin luvalla Maissin blogista, kun en ehtinyt omiani skannata. Näistä ensimmäisistä luukuista paljastui hauskasti aika samanhenkiset kortit, eikö?

012-7.jpg picture by Maissi2007

Ihanaa alkavaa joulukuuta kaikille!

Oliveria